Το όραμα της Waste & Water είναι να είναι ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων ολοκλήρωσης διεργασιών, μονάδων επεξεργασίας λυμάτων και σταθμών επεξεργασίας λυμάτων. Μέσα από όλες τις επιχειρήσεις μας, προβάλλουμε τις κοινές μας αξίες. Αυτά περιλαμβάνουν την ικανοποίηση πελατών, την ποιότητα προϊόντων, την ακεραιότητα και τη βιωσιμότητα. Στην Waste & Water, είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε στον καθαρισμό του νερού σε όλο τον κόσμο.

Ο σκοπός της 
Waste & Water είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με περιβαλλοντικά βιώσιμο, οικονομικά επωφελές και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο και να δημιουργήσουμε βιώσιμη μακροπρόθεσμη αξία για όλους. Η ενεργός δέσμευση και οι ισχυρές εποικοδομητικές σχέσεις μάς βοηθούν να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες μας και την κοινωνία.

Οι αξίες μας

Σεβασμός ο ένας για τον άλλον, για διαφορετικότητα ανθρώπων και απόψεων, για το περιβάλλον.
Ευθύνη για τα λόγια και τις πράξεις μας, για την ικανοποίηση των πελατών, για την ανταπόδοση στις κοινότητές μας.
Ακεραιότητα για να ενεργούμε με ηθικό τρόπο, να κάνουμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε, να έχουμε το θάρρος να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια.
Δημιουργικότητα για σκέψη πέρα από τα όρια, για πρόβλεψη των αυριανών προκλήσεων, για ξεκλείδωμα των δυνατοτήτων ανάπτυξης.

Οι πελάτες μας
Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες. Είναι ο λόγος που τα καταφέρνουμε. Εργαζόμαστε για να προβλέψουμε τις ανάγκες τους με τις ευρείες προσφορές προϊόντων μας και την τεχνογνωσία μας στις εφαρμογές.

Οι εργαζόμενοι μας
Οι υπάλληλοί μας εμπνέονται να κάνουν τη διαφορά μέσω της καινοτομίας και της επιρροής. Εστιάζοντας στη διαχείριση των αποβλήτων και την επεξεργασία του νερού, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, στη προώθηση της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας.


Με μεγαλύτερη στρατηγική εστίαση από ποτέ, μια ισχυρή και έμπειρη ηγετική ομάδα, μια εταιρική κουλτούρα υψηλών επιδόσεων και ένα σαφές σχέδιο για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη παγκοσμίως, χτίζουμε στη δύναμη της ιστορίας μας για να προσφέρουμε υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτηση πελατών, καινοτομία και αξία - σήμερα και στο μέλλον.